Politica Livrare & Retur

BĂJENARU ADRIAN-COSTINEL PFA  respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora.

Detalii Livrare

 • Livrarea se face în România prin curier, Sameday Courier 
 • Cu plata online – pret variabil (se calculeaza automat
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei 
 • Transport în Europa este disponibil, însă pentru extern am prefera să discutăm detaliile cu clienții in privat, whatsapp, pentru ca de la 1 Iulie s-a dat o lege noua care presupune calcularea TVA-ului după țara in care trimitem 
 • Limităm livrările doar pe România și Republica Moldova. Dacă aleg altă țară, să nu poată da comanda / să apară pop-up că pentru comenzi în afara României, să ne contacteze 

Detalii Retur

 • Pentru bijuteriile nepersonalizate, perioada de retur este de 14 zile de la emiterea facturii, cu condiția sa nu fi fost purtate (reguli luate de pe site ANPC) 
 • Pentru bijuteriile personalizate, regula ANPC este de a nu se face retur, însă noi nu am făcut niciodată asta, prin urmare ramane aceeasi regula ca la bijuterii personalizate, 14 zile 
 • Așadar aceste detalii tot in privat ar trebui discutate, același email sigilcrafter@gmail.com 
 • Nu au existat niciodata pana acum probleme.

CUM CUMPĂR 

Pentru a comanda trebuie să vă selectați produsul dorit, apăsați butonul ”adaugă în coș” apoi aveți două variante: una de a continua cumpărăturile iar cealaltă de a finaliza comanda. Daca ați optat pentru finalizarea comenzii aveți două variante: să comandați folosind metoda “cont oaspete” în care nu este necesar un cont pe site sau alegând să faceți un cont pe site. 

Următorul pas este completarea informațiilor obligatorii (e-mail, adresa, număr de telefon) cu ajutorul cărora facturarea și expedierea se va face în cele mai bune condiții. După ce au fost salvate aceste date urmează să vă alegeți modalitatea de livrare la care se adaugă costul de transport. 

Comanda se livrează in 24-48 de ore în toată țara. 

CUM PLĂTESC 

Plata se va face ramburs la curier sau on-line cu cardul urmând pașii indicați atunci când plasați o comandă. 

Online cu card bancar prin STRIPE (Visa/Mastercard). 

Daca ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. 

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard) se efectuează prin intermediul sistemului “3D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

– “3D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. 

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

INFORMAȚII LIVRARE 

 • Livrarea se face în România prin curier, Sameday Courier 
 • Cost livrare pentru plata online – pret variabil
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei 
 • Livrarea în Europa este disponibilă, însă este nevoie să ne contactați în prealabil sigilcrafter@gmail.com sau Instagram @sigilcrafter

CONDIȚII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. 

Sigil Crafter dorește ca produsele oferita să fie în deplină concordanță cu nevoile clienților, în caz contrar, Consumatorul are dreptul să notifice prin orice metodă dorește că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Returnarea produselor se va face prin curier, poștă, sau direct la sediul nostru. BĂJENARU ADRIAN-COSTINEL PFA  se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data înregistrării si verificării returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente și cu certificatul de garanție în original. 

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin email la – sigilcrafter@gmail.com

Shopping Cart
Scroll to Top