Yantrele În Astrologia Vedica

CE SUNT YANTRELE?

În astrologia vedică, yantrele sunt considerate remedii sau instrumente de protecție utilizate pentru a contracara influențele negative ale planetelor și pentru a atrage energii benefice. Yantrele sunt reprezentări grafice sau diagrame geometrice care conțin simboluri și mantră specifice. Acestea sunt considerate forme de manifestare ale divinității și sunt asociate cu diferite zeități și energii cosmice.

Yantrele sunt create într-un mod specific și pot fi desenate pe hârtie, metal sau lemn. Ele pot fi amplasate în case, temple sau purtate în formă de talismane sau bijuterii pentru a avea un efect protector asupra individului.

Astrologii vedici pot recomanda yantre specifice în funcție de configurația planetară dintr-un horoscop individual. Fiecare yantre are caracteristici și energii unice asociate cu o anumită planetă sau energie cosmică. De exemplu, yantrele asociate cu planeta Jupiter pot fi folosite pentru a atrage prosperitate, înțelepciune și noroc, în timp ce yantrele asociate cu planeta Saturn pot ajuta la contracararea efectelor karma negativă și la obținerea stabilității.

YANTRELE NUMEROLOGICE PLANETARE

În astrologia vedică, există yantre numerologice planetare asociate cu fiecare planetă din sistemul solar. Aceste yantre sunt utilizate pentru a atrage și armoniza energia specifică a fiecărei planete în scopul de a aduce echilibru și beneficii în viața individuală. Iată o listă a yantrelor numerologice planetare în astrologia vedică:

  1. Yantrele Soarelui (Surya): Acest yantre are o formă geometrică care reprezintă energia solară. Este asociat cu puterea, vitalitatea, liderul și creșterea personală.
  2. Yantrele Lunii (Chandra): Acest yantre reprezintă energia lunară și are o formă circulară. Este asociat cu emoțiile, intuiția, fertilitatea și liniștea interioară.
  3. Yantrele lui Marte (Mangala): Acest yantre are o formă geometrică care reprezintă energia lui Marte. Este asociat cu energia de acțiune, curajul, forța și determinarea.
  4. Yantrele lui Mercur (Budha): Acest yantre are o formă geometrică complexă și reprezintă energia lui Mercur. Este asociat cu comunicarea, intelectul, învățarea și negocierea.
  5. Yantrele lui Jupiter (Guru): Acest yantre reprezintă energia lui Jupiter și are o formă geometrică complexă. Este asociat cu înțelepciunea, prosperitatea, norocul și creșterea spirituală.
  6. Yantrele lui Venus (Shukra): Acest yantre reprezintă energia lui Venus și are o formă geometrică estetică. Este asociat cu frumusețea, iubirea, armonia și relațiile.
  7. Yantrele lui Saturn (Shani): Acest yantre are o formă geometrică distinctă și reprezintă energia lui Saturn. Este asociat cu disciplina, responsabilitatea, karma și maturitatea spirituală.
  8. Yantrele lui Rahu: Acest yantre reprezintă energia nodului nord al Lunii (Rahu). Este asociat cu misterul, obsesiile, pasiunile și evoluția spirituală.
  9. Yantrele lui Ketu: Acest yantre reprezintă energia nodului sud al Lunii (Ketu). Este asociat cu eliberarea karmei, înțelepciunea spirituală, intuiția și renunțarea.

Aceste yantre numerologice planetare pot fi desenate sau imprimate și utilizate în meditații, ritualuri sau purtate sub formă de talismane. Ele sunt considerate ca mijloace de a accesa și armoniza energia specifică a planetelor în astrologia vedică și pot fi utilizate ca remedii pentru a aduce beneficii și echilibru în viața individuală.

UTILIZAREA YANTRELOR CA REMEDIU VEDIC

Prin concentrarea și meditarea asupra yantrelor și utilizarea adecvată a mantrălor asociate, se crede că se activează energia specifică și se stabilește o legătură cu divinitatea sau energia respectivă. Aceasta poate ajuta la echilibrarea și armonizarea influențelor planetare și la aducerea de beneficii și protecție.

Este important să menționăm că utilizarea yantrelor și a altor remedii în astrologia vedică este un aspect spiritual și personal, iar efectele acestora pot varia de la individ la individ. Recomandarea și utilizarea yantrelor pot fi făcute în consultație cu un astrolog vedic calificat sau un practicant spiritual cu cunoștințe adecvate. Vă punem la dispoziție GRATUIT prin cunoștințele astrologilor noștri, posibilitatea de a descoperi care este yantra dumneavoastră. Acest calcul astrologic este efectuat în urma comenzii yantrei numerologice planetare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top